About Us

We have a small, but fun team here at the Caledonia. We are working on a new set of staff pictures, in the meantime, please enjoy some photos from the past: 

Kicsi, mondhatni családias itt a csapat. Hamarosan friss képek is jönnek...
 A CSAPAT :
Zoli - a szomszédos Rocktogonból érkezett hozzánk réges régen. A Rocktogonos múlt a  magyarázat arra, ha belépve néha napján Metallicát hallasz (titokban) nálunk, vagy más finomságokat. Két tündéri kislány apukája, akikkel hallatlanul jól megértik egymást. Nem véletlenül.

MANAGEMENT:
 Patrick - róla többet mond el ez a három fotó, mint másfél oldal..Celtic foci csapatos képet is be kellett volna tennem... nagy rajongó. A konyhában ő az egyik kulcs figura, 50% hogy az étel amit  rendeltél az ő keze alatt született.


Zsuzsa (Szuzy) - ki hogy szereti. Az angol társaságoknak Szuzy, a magyar baráti körben Zsuzsa. Mindkettőre hallgatok. Gyenge pont? A mobil telefon (sosem tudom hol van) és a kulcsok...Amúgy szeretek építeni és átépíteni - ha csak tehetem, már a következő ötlet foglalkoztat. Hogy is fogjuk ezt használni mondjuk 4 év múlva... :)))
----------------------------------------------------------------------------------------------------- Balatoni nyaralás - 2010
 MUNKATÁRSAINK, AKIK MÁR MÁSOL DOLGOZNAK:
("kis") Bogi - akkor lettünk igazán bajba a nevekkel, amikor "kis" Bogi megérkezett hozzánk. Egyszer azért, mert már van egy Bogink, akit Kis Boglárkának hívnak. Másrészt azért, mert őt pedig hivatalosan Nagy Boglárkának. Így lett ő a "kis" Nagy Bogi. A messzi Zabar országból érkezett hozzánk. Tudtátok hogy ez az ország leghidegebb települése? Bogi elkerült tőlünk, de ha nagyon szükséges, továbbra is számíthatunk a segítségére.   
 
Viki - minden ami színház, móka kacagás! Nem csak szép, de kedves és tiszta szívű lány, akire lehet számítani. Egyébként ha bármikor szeretnél szépségipari trükköket - legyen az  igazi haj- bevarrva vagy ragasztva, köröm, smink, stílus - kérd a tanácsát.  Jó, jó nem csak ennyi. Van egy apró pici kutyusa, Bobika, akit Zoli kollégánk nagyon féltett, szerinte egyszer úgyis elviszi a sas ha Viki nem vigyáz rá...Ejnye Zoli!!! Jelentjük a kutyus továbbra is jól van :))
Levente - a Kaledonia egyik legkedvesebb tagja, valamikor az "őskorban" érkezett hozzánk és jó pár évig érlveztük a társaságát. Sztorizásban biztos hogy első. A mai napig visszajár hozzánk, pedig már Budapest egyik - ha nem legnagyobb - klubjának (Akvárium) vezető bartendere.

Bogi - egy nyári rendezvényre "ugrott be" mint kisegítő, azóta is itt van velünk. Ennek persze mi örülünk a legjobban. Ő az, aki még hajnali órákban sem teszi le a lantot, akkor sem ha tudja hogy mindjárt kezdődik a következő munkája. (Nem nálunk). Srácok! Szerintem mindenki egy ilyen tündérszép királykisasszonyról álmodik, aki néha Hamupipőkét játszik. Bogi Ausztriában dolgozik, és sok sikert kívánunk neki. Minden álmod váljon valóra :)

A konyha: 
Paul - a skót szakácsunk. Egy rendes szakács tudja hogy kell káromkodni. Ezzel nincs is gond. De azzal sem hogy az ételek a lehető legfinomabbak legyenek. És egy jó SKÓT szakács mindenbe tesz egy kis whiskyt, a Haggiszből jégkrémet csinál, a Mars csokit kirántja, és az IRN Brue üdítőre esküszi, hogy ennél jobbat még ember nem alkotott. Szóval skót! De nagyon szeretjük! Paul a ChefParade főző suli vezető szakácsa, így valóra vált az álma, sok-sok embert taníthat finomabbnál finomabb ételek elkészítésére.
Tamás - A magyar ételek mestere, nélküle a gulyás leves sosem lenne ilyen finom, és már várjuk a nyarat, mert a Balatonon vannak a legjobb partyk. Tamás pedig Almádiból jött. Hobbiból fotózik, és itt jelentjük büszkén hogy jótékony célból részt vett a Bohócdoktorok munkáját megörökítő fotósorozat elkészítésében. www.argentintangobal.hu A képen épp zászlót szerel...még jó hogy ilyen magasra nőtt. Tomi azóta nyaranként a Balatonon dolgozik, de a Kőleves konyhai csapatát is erősíti. Sok sikert Tomi!


Kikó (azaz Krisztina) - Nem indult valami fényesen a története nálunk, mert sajnos a pici lányt a konyhában a (volt) szakácsunk egyszer megégette a sütő ajtóval, aztán pedig leforrázta...Ha valaki még ezek után is marad, és bent marad a konyhában, akkor le a kalappal előtte. Simán lefőzi mindkét srácot! Azt pedig csak beavatottaknak áruljuk el, miért is lett Balaton "narancs" mosoly tárgya Kikó esetében. 

Laura - Egy nagyon tehetséges énekes repült be hozzánk pár hónapra Laura személyében. A konyhai csapatot erősítette, de szerencsére sikerült neki folytatnia az énekesi ambícióit is. (Ezt mi élőben láttuk a balatonfüredi szabadtéri színpadon, igaz ott csak nekünk koncertezett. Élmény volt!